Pokojný rozvod bez stresu

Pokojný rozvod bez stresu


Keby sme dokázali predvídať budúcnosť aspoň s vypočítaním pravdepodobného správania na základe odlišnosti ľudských osobností, to by sa nám žilo. Toto sa mnohokrát nedarí ani skúseným psychológom, a tak sa musíme zatiaľ zmieriť s tým, že každé manželstvo je vlastne stávka do lotérie – vyjde, nevyjde? Hovorí sa, že si k sebe priťahujeme človeka (partnera či partnerku) tým, akí sme sami. Môžeme potom vďaka tomu tiež sledovať sami seba tak trochu ako v zrkadle. Ľudia s dobrou intuíciou dokážu zo vzťahu vyťažiť maximum a zlepšiť sami seba, svoje vlastnosti a svoj život a prispieť tým k šťastnému manželstvu, ktoré potom končí zlatou svadbou po päťdesiatich rokoch od svadobného obradu.

krach rodiny

Počet zlatých svadieb v spoločnosti ale znateľne ubúda a naopak pribúda rozvodov. Mohli by sme povedať, že rozvody sú jednou z najčastejších pracovných činností právnikov v advokátskej kancelárii v Bratislave, a veľmi potom záleží na tom, či ide o rozvod sporný alebo nesporný. Rozvody bezo sporov sú vždy výhodnejšie, pretože prebiehajú veľmi rýchlo a bez komplikácií. Ak sa manželia dokážu dohodnúť na všetkých zákonom daných parametroch, teda na vysporiadaní majetku, záležitostí ohľadom bývania a na starostlivosti o maloleté deti, a potvrdia to písomnou formou, súd nemá dôvod takéto manželstvo komplikovane rozvádzať na viac státí.

rozvod manželstva

Na druhú stranu každý sporný rozvod môže byť nielen veľmi zdĺhavý, ale aj drahý. V každom prípade, pokiaľ sa vás rozvod bude týkať, snažte sa dohodnúť a využite právnu pomoc advokátov v Bratislave, ktorí majú za sebou už štyri desiatky rokov právnych skúseností zo širokého spektra životných udalostí, a dokážu vám adekvátne poradiť aj pomôcť. Budú vám prospešní pri sporných aj nesporných rozvodoch a vďaka ich práci vrátane poradenstva môžete ušetriť nielen peniaze, ale aj čas a predovšetkým stres. Pokojný rozvod bez stresu je to, na čom pri rozchode manželskej dvojice záleží najviac.

Nákupy