Testovanie Covid-19

Testovanie Covid-19


Keď tu bol Covid-19, nemysleli ste na najhoršie? Netušili ste, čo vás čaká. Budúcnosť bola nepredvídateľná. Mali ste obavu z toho, či budete mať čo jesť alebo ako bude svet pokračovať? Obmedzenie voľnosti pohybu je veľmi zlé. Nie sme na to nikdy pripravení a je to pre nás niečo hrozné. Vtedy bolo obmedzenie pohybu veľmi vhodné. Testovanie antigénovými testami bolo rýchlou voľbou k tomu, aby sa vedelo, koľko ľudí táto nepríjemná choroba postihla. Antigénové testy boli úžasné v tom, že ste sa vedeli aj vy sami otestovať, či ste pozitívnym alebo negatívnym. Ak vám test vyšiel negatívne, boli ste za vodou.

vakcína

Avšak určite ste mali obavu, či sa nenakazíte niekým iným, ak pôjdete do obchodu. Do obchodov sa mohlo ísť len s ochrannými respirátormi alebo s ochrannými rúškami. Nedalo sa v nich poriadne dýchať. Bolo to ako nosenie niečoho, čo vám nie je prirodzené. Upokojenie obyvateľstva sa začalo až potom, keď lekári a zdravotníci vynašli účinnú vakcínu proti koronavírusu. Zrazu sme sa museli všetci zaočkovať touto vakcínou. Vakcína bol veľmi vhodný a účinný liek k tomu, aby ste mali nižšie šance k nakazeniu sa. Už ste boli zrazu omnoho slobodnejšími a mohli ste chodiť do zamestnania. To bolo niečo úžasné.

drahé očkovanie

Deti však moc do školy nemohli chodiť. Veľa detí z tried bolo nakazenými. Lenže deti sa nedávali zaočkovať, pretože vakcína bola určená až deťom od veku dvanásť rokov. Takže aj keď ste boli zaočkovanými, vaše deti mohli byť pozitívne. Netušili ste, či sa od nich nenakazíte znovu. Avšak vidieť svoje deti s horúčkami a príšerne silným kašľom je veľmi zlé. Ľudia boli nútení zostať doma a byť bez kontaktu svojej rodiny. Ochranné rúška boli len malý prostriedok k tomu, aby ste sa nenakazili od niekoho iného. Vírus sa šíril dýchaním. Vzduch bol zrazu váš veľký nepriateľ. Avšak už sa koronavírus zmutoval do klasickej chrípky, len s inými príznakmi, avšak veľmi podobnými obyčajnej chrípke.

Nákupy