Zvoľte si domov luxus

Zvoľte si domov luxus


Mramor je nádherný kameň, ktorý sa používa už dlhé roky v interiérovom dizajne. Je jedným z najpoužívanejších kameňov na obklady podlahy, steny, obkladanie kúpeľní a sanity, ale najčastejšie využitie nachádza v kuchyni. Mramor je najdostupnejším a najviac používaným kameňom, ktorý by nemal chýbať ani u vás. Mramorová doska je obľúbeným prvkom v interiérovom dizajne a stavebníctve najmä pre estetický vzhľad a trvanlivosť. Mramor má jedinečnú štruktúru, to znamená že váš kúsok mramorovej dosky bude vždy originálny. Prečo si vybrať práve mramor?

luxusná kuchyňa

Mramorová doska vo vašom interiéri bude nádherným estetickým kúskom. Dodá luxus, nadčasový vzhľad, s prvkami luxusu. Aj keď najčastejším prevedením mramoru je biela, neutrálna farba, pravdou je, že mramor je dostupný v širokej škále farieb a vzorov. Veľmi obľúbený je čierny mramor, ale čoraz viac sa používajú aj farebné odtiene zelenej, ružovej či modrej. Mramor nie je najlacnejším doplnkom, ale takýto prírodný kameň sa vyznačuje maximálnou trvanlivosťou. Odolnosť mramorovej dosky je na prvom mieste. Mramor je mimoriadne tvrdý a v domácnosti pri každodennej používaní vydrží aj desiatky rokov.

luxusná kuchyňa

Mramor sa používa veľmi často na kuchynské ostrovčeky a to najmä z hľadiska odolávania vysokým teplotám. Realizácia mramoru v domácnosti však nie je taká jednoduchá ako sa môže zdať. Na to, aby ste vo svojej domácnosti využili mramorovú dosku budete potrebovať spoločnosť, ktorá sa výrobe ako aj aplikácii rozumie. Mramor je materiál veľkej hmotnosti a preto je potrebná špeciálna inštalácia v podobe techniky. O mramorovú dosku je potrebné sa pravidelne starať. Mramor je náchylný na škvrny i vzhľadom na to že ide o pórovitý materiál. Aj keď je cena za mramorovú dosku Goraslovakia výrazne drahšia ako iné dostupnejšie materiály do domácnosti, jeho výber z hľadiska estetiky aj kvality určite neoľutujete.

Nákupy